Mogelijkheden

De Jaspershof is met zijn vier slaapkamers geschikt voor een middelgroot tot groot gezin. De woning is volledig gerenoveerd.

De monumentale zolder is voor vele doeleinden geschikt gemaakt. Dak en vloeren zijn ge´soleerd, alle ramen voorzien van dubbele beglazing met draaikiepramen. Er liggen aansluitingen voor water, verwarming, afvoer en er zijn volop elektra-aansluitingen aanwezig.
Zonder veel inspanning is het mogelijk een appartement, bed & breakfast, kantoor, atelier of praktijkruimte te realiseren. U kunt er zelfs uw kinderen of kleinkinderen leren fietsen! Gasten kunnen volop genieten van de prachtige accommodatie en het mooie Zuid-Limburgse en Belgische landschap.

De enorme hooischuur (de Jaspershof was vroeger een 60+ hectare boerderij) is eveneens voor allerlei doeleinden geschikt. Alle soorten vee kunnen er onderdak vinden, maar de hooischuur is ook geschikt te maken als onderdak voor bijvoorbeeld oldtimers. En als men van plan is om het groots aan te pakken, kan men er een fantastische woning van maken of meerdere appartementen verwezelijken. De grote hooischuur is al vele jaren bewoond door een familie kerkuilen, die men in de nachtelijke uren kan zien rondvliegen.

En dan de binnencour... Vanaf het voorjaar tot de laatste warme herfstdagen is het goed toeven onder de druivenranken op de binnenhof met volop privacy voor u en uw gasten.